GOTT NYTT ÅR! 🥳💝

december 31, 2020 Av av Hannashundhjalp

GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla! 🥳🎉

Det blev verkligen inte riktigt som man tänkt sig och jag minns att våren startade mycket oro och ångest över hur det skulle gå. 😥 Jag har tidigare varit van vid att ta emot passningar under sommaren och förutom att det är fruktansvärt roligt så har det varit en säkrare inkomst för oss. Nu blev det ju som sagt inte som planerat och jag var påväg att fastna i panik, ångest, självömkan och you name it men tog mig i kragen (med hjälp av närstående) och satsade ännu mer på kurser och privatkonsultationer. Och gud vad roligt, lärorikt och givande det har varit! 🤩 Jag blev tvingad att tänka till, bli kreativ men framförallt uppskatta det jag redan hade och bygga något därifrån. 🧗‍♀️🔝 Det är jag så tacksam för och ser nu verkligen fram emot 2021! 🎈🥰

Jag vill också tacka alla er som stöttat, likeat, delat, deltagit, peppat, inspirerat och kämpat! Jag vore inte där jag är idag utan er och jag hoppas att vi hörs och ses nästa år! 💖🙏

Till sist vill jag även sprida en tanke till alla de hundar som inte har kunnat få ett hem och som har blivit av med sina hem just pga detta nedrans virus. 💔 Men också tack till bästa Millennia Animal Project som drar sitt strå till stacken och alla de underbara adoptörer och jourhem! 🐾🐕

Är också tacksam för den här tjejen som bor hos oss tills hon hittat sitt hem. Lucille är en riktig glädjespridare som hjälper en att uppskatta det lilla i vardagen och le lite extra! 😘