Hundkalaset 2019! 🥳

juni 20, 2019 Av av Hannashundhjalp

För några helger sedan var det alltså årets Hundkalas för den ideella föreningen Millennia Animal Project som räddar, omplacerar och rehabiliterar hundar som behöver det. 🥳

Vi är 7 stycken starka tjejer i föreningen och tillsammans gör vi underverk för hundarna! 🎉 Vill ni veta mer om oss så lyssna på Dogs of Pegasus senaste podavsnitt via Spotify eller Anchor. Det är en blandning av gapskratt, tårar och svett men tack vare Alexandra Ortegas förmåga att höja personer till deras bästa versioner av dem själva så är vi lojala, tajta och öppna med varandra och kommer därför hålla ihop i vått och torrt för hundarna. 💪🏻 Jag kan verkligen inte vara mer tacksam över att få vara med i detta underbara projekt! 🙏🏻

Trots spöregn under halva dagen så blev kalaset en riktig succé och jag hade så roligt! 🤩 Det är så underbart att se alla adopterade hundar med deras människor och känna gemenskapen tillsammans. Alla som har hjälpt till att se till att detta projektet fungerar och hur mycket glädje det ger trots de mörka sidorna. Vi vågar se de sidorna just för att vi vet att det är värt det alla gånger! 💫

Jag vet inget roligare än att ha jourhundar hos mig. 🌟 Det är så otroligt givande på så många plan, både för mig och mina egna hundar. Jag önskar verkligen att fler fick upp ögonen för detta och inte var rädda att ta sig an ett liv i nöd. Att man tänkte mindre på sig själv och mer på vad man kan ge andra. Du räddar inte bara livet på hunden du tar dig an utan du lämnar också en plats för nästa hund som behöver en plats. Du lär dig om livet och hundar och lojalitet och kärlek på djupet och att sedan få se denna individ få det bra någon annanstans är bara grädde på moset! 💖

Efter fem dagar i Limmared så är jag nu hemma hos min andra familj igen och jag njuter av det jag har framför mig och lever fortfarande på kalaskänslan efter den helgen. 😍 Här nedan ser ni lite av dagen och vill man ha mer så finns det på instagram (hannashundhjalp) och Facebook (Hannas Hundhjälp) också. Ha en bra dag! 🥰

⭐️ Adopt don’t shop! ⭐️