Hundkalaset 2019! đŸ„ł

juni 20, 2019 Av av Hannashundhjalp

För nĂ„gra helger sedan var det alltsĂ„ Ă„rets Hundkalas för den ideella föreningen Millennia Animal Project som rĂ€ddar, omplacerar och rehabiliterar hundar som behöver det. đŸ„ł

Vi Ă€r 7 stycken starka tjejer i föreningen och tillsammans gör vi underverk för hundarna! 🎉 Vill ni veta mer om oss sĂ„ lyssna pĂ„ Dogs of Pegasus senaste podavsnitt via Spotify eller Anchor. Det Ă€r en blandning av gapskratt, tĂ„rar och svett men tack vare Alexandra Ortegas förmĂ„ga att höja personer till deras bĂ€sta versioner av dem sjĂ€lva sĂ„ Ă€r vi lojala, tajta och öppna med varandra och kommer dĂ€rför hĂ„lla ihop i vĂ„tt och torrt för hundarna. đŸ’ȘđŸ» Jag kan verkligen inte vara mer tacksam över att fĂ„ vara med i detta underbara projekt! đŸ™đŸ»

Trots spöregn under halva dagen sĂ„ blev kalaset en riktig succĂ© och jag hade sĂ„ roligt! đŸ€© Det Ă€r sĂ„ underbart att se alla adopterade hundar med deras mĂ€nniskor och kĂ€nna gemenskapen tillsammans. Alla som har hjĂ€lpt till att se till att detta projektet fungerar och hur mycket glĂ€dje det ger trots de mörka sidorna. Vi vĂ„gar se de sidorna just för att vi vet att det Ă€r vĂ€rt det alla gĂ„nger! đŸ’«

Jag vet inget roligare Ă€n att ha jourhundar hos mig. 🌟 Det Ă€r sĂ„ otroligt givande pĂ„ sĂ„ mĂ„nga plan, bĂ„de för mig och mina egna hundar. Jag önskar verkligen att fler fick upp ögonen för detta och inte var rĂ€dda att ta sig an ett liv i nöd. Att man tĂ€nkte mindre pĂ„ sig sjĂ€lv och mer pĂ„ vad man kan ge andra. Du rĂ€ddar inte bara livet pĂ„ hunden du tar dig an utan du lĂ€mnar ocksĂ„ en plats för nĂ€sta hund som behöver en plats. Du lĂ€r dig om livet och hundar och lojalitet och kĂ€rlek pĂ„ djupet och att sedan fĂ„ se denna individ fĂ„ det bra nĂ„gon annanstans Ă€r bara grĂ€dde pĂ„ moset! 💖

Efter fem dagar i Limmared sĂ„ Ă€r jag nu hemma hos min andra familj igen och jag njuter av det jag har framför mig och lever fortfarande pĂ„ kalaskĂ€nslan efter den helgen. 😍 HĂ€r nedan ser ni lite av dagen och vill man ha mer sĂ„ finns det pĂ„ instagram (hannashundhjalp) och Facebook (Hannas HundhjĂ€lp) ocksĂ„. Ha en bra dag! đŸ„°

⭐ Adopt don’t shop! ⭐