Liten uppdatering och Lola 🌾

april 7, 2021 Av av Hannashundhjalp

Jag har hamnat lite efter i mina konsultationsuppdateringar helt enkelt för vi har haft fullt upp med dem. đŸ•đŸŸ Jag Ă€lskar mitt jobb och jag blir sĂ„ glad över att folk vill utvecklas tillsammans med sina hundar, sĂ„ det Ă€r bara roligt! đŸ„ł Varje individ (mĂ€nniska som hund) lĂ€r mig ocksĂ„ nĂ„got nytt sĂ„ att jag kan bli bĂ€ttre för min egen familj men ocksĂ„ för nĂ€sta som behöver hjĂ€lpen. đŸŒ±đŸ€Č

Tanken med att berĂ€tta om de olika fallen jag möter Ă€r frĂ€mst för att kunna hjĂ€lpa Ă€nnu fler och kanske sitter det nĂ„gon dĂ€r hemma i samma sits och lĂ€ser, kĂ€nner igen sig och dĂ€rför ocksĂ„ vĂ„gar ta hjĂ€lpen. 👍📞📹

HĂ€r nedan har vi exempelvis sötnöten och kromfĂŒrlĂ€ndern Lola som reagerade kraftfullt vid hundmöten och upplevdes opĂ„litligt vid löst umgĂ€nge. Matte mailade och skrev om hon trodde det var nĂ„gon mening med att fortsĂ€tta ta hjĂ€lp, eftersom att de tidigare gĂ„tt kurser men inte kommit nĂ„gon vart, och jag svarade utan tvekan JA! 😍 HjĂ€lpen finns och det Ă€r alla gĂ„nger vĂ€rt att investera i den nĂ€r man vĂ€l hittat den. Det Ă€r vi skyldiga bĂ„de oss sjĂ€lva och vĂ„ra hundar. VĂ„rt möte gick superbra och som det ofta Ă€r sĂ„ fanns det fler underliggande mönster i familjens relation som resulterade i reaktiva hundmöten. En första konsultation startar alltid med en grundlĂ€ggande utvĂ€rdering sĂ„ att man fĂ„r reda pĂ„ roten av problemet och dĂ€rför snabbare fĂ„r rĂ€tt hjĂ€lp och resultat. I Lolas fall var hon endast nĂ„gra veckor senare med under en av mina TrĂ€ningsdagar och inte en endaste reaktiv reaktion skedde mot de andra! đŸ€©đŸ‘đŸ˜Ž En eloge till hennes familj som var villiga att öppna upp och förstĂ„ sin hund pĂ„ ett djupare plan, och se vad som fanns bakom de dĂ€r dramatiska utfallen! 🧡🌾