Om mig

Mitt namn är Hanna Anagrius. Jag är 28 år gammal och det är jag som driver företaget Hannas Hundhjälp. I dagsläget bor jag, min sambo Jesper och våra egna hundar (nästan alla adopterade via Millennia Animal Project) i ett stort hus på landet strax utan för Harlösa centrum (i Skåne nära Eslöv, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona). Mitt arbete sker på heltid (24 h/dygn) och är en frivilligt vald livsstil utan dess like! Men det såg givetvis inte alltid ut såhär..

Hund- djur och naturintresset har alltid varit enormt starkt, så länge jag kan minnas. Hannas Hundhjälp startade helt enkelt genom hundrastning i Malmö då jag saknade ett ställe som lärde ut om just hundpsykologi och hundens beteende på ett djupare plan. Jag ville lära människor om hundens eget språk och vem kan det bäst om inte hunden själv? Så i 5 år rastade jag en enorm blandning av hundar i en stor flock tills jag kände mig färdig med det och samtidigt kom i kontakt med Dogs of Pegasus (Alexandra Ortega) där jag äntligen hittade vart jag kunde lära mig om hundens språk och startade då min hundpsykologiutbildning. För att göra en lång historia kort så tog jag strax därefter steget att flytta ut på landet och utveckla mitt företag så att jag nu kunde lära ut andra hundägare vad jag själv gått igenom. Vidare hamnade jag även stolt i styrelsen i Millennia Animal Project; en ideell förening som omhändertar, rehabiliterar och omplacerar hundar (och även andra djur) i behov av ett hem främst från Sverige, Spanien och Serbien.

Och här är jag då idag och kan stolt erbjuda hundägare och deras hundar olika tjänster inom läran om hundpsykologi genom privatkonsultation, socialisering, kurser och rehabilitering. För mig är allt möjligt om vi bara sätter manken till och jag är så glad att kunna lära fler tvåbenta om sina fyrbenta familjemedlemmar så att relationen mellan hund och människa kan växa sig starkare.

hundbeteendespecialist hundpsykolog hundträning hundhjälp hundkurs