Promenadkurs omgång 2🤓🐕

december 1, 2018 Av av Hannashundhjalp

Måste ju berätta om vår senaste fullspäckade söndag! 🙊🙈 Det var ju kursomgång 2 av 2 på den nya Promenadkursen och denna gången höll vi till i Pildammsparken i Malmö för lite mer stadsmiljö och praktiska övningar jämfört med sist. 🌳🌇

En del av deltagarna var helt nya och en del är ”gamla” veteraner – för som jag tjatat om så många gånger tidigare så blir vi aldrig fullärda när det handlar om att lära sig ett annat språk. 🐺📚 Vad som var fantastiskt att se var hur stor förändring det var på både deltagare och hundar jämfört med kursomgång 1. Jag blev verkligen imponerad av förändringen och stämningen i gruppen! Hur alla hade tagit till sig att det är en fråga om vilket perspektiv vi väljer att se saker och ting ifrån och att hundens beteende är en reflektion av oss själva. 👩🏼 Och det är först när man börjar inse det som en helt ny värld öppnas. 💫🌈 Tack vare våra hundar! 💖🐕

Efter kursen stannade jag och de hundar jag hade med mig kvar i stan för att senare delta i hundmötesträning med promenadgruppen. Det blev en fullspäckad dag med miljöträning och olika slags svårigheter som vi tillsammans erövrade och jag fick återigen bevisa för mina hundar att jag kan stå pall oavsett vad. Jag är SÅ stolt över deras prestationer och det blev minst sagt en toppen dag! ☀️🏅

Nu blir det kurspaus en period över jul och nyår men håll utkik för vårterminens schema. 📅🤓👀