Recensioner

*

Jag är så otroligt tacksam och glad att jag fick kontakt med Hanna och fått den hjälp på vägen för ett mer samspelt liv tillsammans med min älskade Rasmus. 4 år av att försöka lösa saker själv och med hjälp av tips och råd från andra men utan resultat, ledde till att jag sökte professionell hjälp hos Hanna. Hon har gett mig så bra kunskap, verktyg och tankeställare som redan gjort så stor skillnad hemma. Ser fram emot fortsatt arbete och träning! ~ Sarah

—————————————————————

Billie kommer aldrig att bli sig lik igen och inte jag heller för den delen. Jag har gått både på privatkonsultation och nu senast deltog jag och Billie i Hannas promenadkurs. Hanna är kunnig, inspirerande och framför allt väldigt tydlig och rakt på…här får man inget falskt beröm inte, är man en dålig ledare så får man veta det. Jag har med hennes hjälp plockat ner Billie från piedestalen och börjat ställa betydligt hårdare krav på henne och inte helt förvånande så verkar hon gilla det….även om hon fortfarande vill visa sig lite kaxig vid hundmöten. Kan verkligen rekommendera Hannas Hundhjälp! ~ Iréne 

——————————————————————-

I am so happy that in the time when we were confused and completely lost we found Hanna!

After living for years with an old small dog we finally got the second one, who was quite a lot more young, energized and very stressed from his previous life.
Hanna came to us and showed us how to help our dog and explained why he behaves and feels in the way he did. Which was a big relief to us.
I got the impression of high professionalism and great understanding of both human and dogs alike from Hanna.
I warmly recommend her services. ~ Runa Hanna lyssnar in, förstår och har ett otroligt bra sätt att förmedla vad hon tycker och tänker. Hon har ideer om förändringar hos hundägaren och hos hund. Mycket trevlig ung tjej som utstrålar respekt och samtidigt stark vilja som behövs då det är hundar som hanteras. ~ 
Inger Hanna är otroligt duktig och kan verkligen sin sak. Hon är tydlig och bjuder på mängder av AHA-upplevelser. Är så tacksam för att jag blev rekommenderad henne. Supernöjd.

Våra 3 hundar är alla adopterade gatuhundar via Hundhjälpen/Save the dogs. Vår andra rumän betedde sig som en vildhund mot människor med extrem flyktkänsla när hon kom. Utan Hanna hade vi aldrig kommit så här långt.

Vår 3:e rumän landade på svensk mark för 3 veckor sedan och fick träffa sin nya familj. Dessvärre ringde den nya ägaren till Hundhjälpen eftersom det inte fungerade. Han vägrade att gå in genom dörren, tuggade på kopplet och vägrade att gå i koppel… Hundhjälpen ringde mig och frågade om vi kunde ta honom som jour-/stödhem tills man hittat ett nytt hem till honom. DET var utgångsläget. Med kort varsel kom han till oss förra veckan och jag kände oro inför mötet mellan hundarna. Har lärt mig massor genom att gå socialiseringskurs (med vår andra rumän) hos Hannas Hundhjälp, men kände ändå att det skulle kännas tryggt att ha med Hanna här vid första mötet. Dessvärre var Hanna redan uppbokad med andra uppdrag (vilket inte förvånade mig med så kort varsel). Däremot gav hon mig flera konkreta råd per telefon som jag såklart följde. Första mötet gick jättebra och visst tvekade han att gå in genom dörren första 2 gångerna. Redan efter 2-3 dagar funderade jag på om den första ägaren berättat om någon annan hunds beteenden. För han som kom till oss går in genom dörren utan problem, han går lite osäkert men fint i koppel och han har aldrig tuggat på kopplet. Självklart kommer han att få stanna hos oss. Han ska inte behöva flytta mer.

Hanna: Tack för allt du gör för oss, hundar och hundägare, och jag hoppas att du fortsätter med att hjälpa hundar och deras ”päron” hela livet. Och om inte förr så ses vi i juni när hundarna ska på ”semester” hos dig. Varmaste tack för att du är du. Du är guld värd. Tack. ~ Ing-Marie Liza kom till oss för drygt ett år sedan med en ryggsäck med hemska upplevelser och med kärlek och tålamod har vi kommit långt med hennes rehabilitering, men fortfarande finns det kvar osäkerhet ute och bland främmande människor. 

Liza har varit hos Hanna i tre veckor och hon med sin enorma engagemang och professionell bemötande har hjälpt Liza en bra bit på vägen till det bättre. Vi har fått massor av bra tips och det hänger nu på oss att leva upp till detta för Lizas bästa.
Hanna är engagerad, saklig och duktig i sin agerande med hundar, jag har sagt det en gång till Hanna och nu säger jag det igen” varje hund, matte och husse bodde ha sin egen Hanna”. ~ Maria Jättebra hundkurs! Hanna er otrolig duktig och hon lyssnar på en och svarar på alla frågor man har. Vi har märkt stor skillnad på vår hund Mila efter kurset. Hannas tekniker är toppen. Mila skal också stänna där i två veckor när vi åker på semester och det känns tryckt å lämna henne där.
~ Linn Oerhört rolig och sympatisk människa som är fantastisk med hundar. Hon får en att känna sig oerhört trygg så att en vågar fråga även de små ’dumma’ frågorna. Har lämnat min hund till henne på passning och även varit på två av hennes kurser än så länge – det kommer bli fler.
~ Nina Hanna är superduktig på att läsa både hund och ägare för att se och kunna hjälpa där det behövs. En supercoach. Tack underbara Hanna du e bäst!!
~ Karin 

——————————————————————

Hanna är en person som brinner för hundarna & det märks i hennes arbete. Vi har varit på kurs hos Hanna & lärt oss mycket i hundpsykologi. Hannas flock har varit toppen så man kunnat se mycket hundspråket mellan hundarna & Hanna förklarat deras kroppsspråk. ~ Caroline Första hjälpen av Hanna är banbrytande, enkelt och effektivt – fantastiskt vilka bra tips vi fått på första besöket! Vi ser fram emot nästa! Fanta hälsar!
~ Jonas 
 

 

Ovärderligt helhetskoncept. Heltäckande engagemang. Fantastisk serviceide. Genomfört med fokus och skärpa!!! GRATTIS! Tack för att Du finns!! ~ Gunilla 

 

 *

pitbull nos sovande hund