Tjänster & Priser

hundhjälp hundpsykologi hundträning hundkurs

 

Nedan kan ni läsa om de vanligaste av våra tjänster. ALLA är välkomna oavsett problematik och här ser vi till att individen tillfredsställs till det maximala.

 

Privatkonsultation (1,5-2 timmar, 1500 kr, +500kr hembesök, + 30 kr/mil utanför Harlösa)

Varje konsultation skräddarsys efter varje ekipage. Vi träffas vanligtvis först hos oss i Harlösa för att noggrant gå igenom eventuell problematik och går till botten av problemet. Varje hund är unik och lika så varje människa och därför skulle vi aldrig sätta en mall på exakt hur det kommer att utformas. Det får du och din hund tala om!

När vi sedan gått igenom den grundläggande teorin så är det dags att arbeta praktiskt och även det utformas givetvis beroende på individ. Vid konsultationens slut tar vi sedan reda på hur man bäst fortsätter framöver.

 

Socialisering (1-1,5 timme, 1000 kr)

Startar alltid med en privatkonsultering/utvärdering. Hunden släpps lös i grupp tillsammans med våra balanserade och vana hundar; helt beroende på problematik och individ. Allt sker under strukturerade former med noggrant utförd riskkalkylering och säkerhetsåtgräder.

 

Bootcamp/rehabilitering (600 kr/dygn)

Startar alltid med en privatkonsultering/utvärdering. Hunden får bo med vår flock för rehabilitering och intensivträning. Tid och schemaläggning varierar helt beroende på individ och problematik. Avslutande konsultering ingår.

 

Inackordering/hundpassning (400 kr/dygn)

Obs! Endast kastrerade hundar.

Hunden får bo hos oss medan ni är på semester eller liknande. Hundarna är lösa i flock under strukturerade former men allt anpassas helt efter individ och eventuell problematik. Dagliga långa promenader i flock ingår och mycket socialisering och utevistelse på den väl inhängnade tomten.

 

Kloklippning/bad, etc (150 kr)

Tycker du det är obehagligt att klippa klor? Är din hund extra svår att hantera? Eller vill du kanske bara ha det där lilla extra efter att hunden har varit här på semester? Bara säg till så hjälper vi till!