Tjänster & Priser

hundhjälp hundpsykologi hundträning hundkurs

Nedan kan ni läsa om de vanligaste av våra tjänster. ALLA är välkomna oavsett problematik och här ser vi till att individen tillfredsställs till det maximala.

Privatkonsultation (ca 2 timmar, 1800 kr)

Varje konsultation skräddarsys efter varje ekipage. Vi träffas vanligtvis först hos oss i Harlösa för att noggrant gå igenom eventuell problematik och går till botten av problemet. Varje hund är unik och lika så varje människa och därför skulle vi aldrig sätta en mall på exakt hur det kommer att utformas. Det får du och din hund tala om!

När vi sedan gått igenom den grundläggande teorin så är det dags att arbeta praktiskt och även det utformas givetvis beroende på individ. Vid konsultationens slut tar vi sedan reda på hur man bäst fortsätter framöver.

Uppföljning: Ca 1-1,5 timme, 1300 kr.

Hembesök: 500kr extra inom 30 minuters avstånd (därefter tillkommer timpris 900kr/påbörjad timme).

 

Socialisering (ca 1 timme, 1000 kr)

Startar alltid med en privatkonsultering/utvärdering. Hunden släpps lös i grupp tillsammans med våra balanserade och vana hundar; helt beroende på problematik och individ. Allt sker under strukturerade former med noggrant utförd riskkalkylering och säkerhetsåtgräder.

Träningsdag

En gång i månaden lägger jag ut en Träningsdag på vår Facebooksida och Instagram med 3 olika pass á 1 timme där vi tränar hundmöten, passivitet och socialisering. Perfekt för den som redan har varit på en privatkonsultation och fått sina verktyg som sedan kan fortsätta öva tillsammans med andra hundägare under dessa tillfällen och samtidigt få professionell och individuell feedback. 

 

Bootcamp/rehabilitering (700 kr/dygn, 4500kr/vecka)

Startar alltid med en privatkonsultering/utvärdering. Hunden får bo med vår flock för rehabilitering och intensivträning. Tid och schemaläggning varierar helt beroende på individ och problematik, men minst 2 veckor. Avslutande konsultering ingår.

 

Kloklippning/bad, etc (fr. 300 kr)

Tycker du det är obehagligt att klippa klor? Är din hund extra svår att hantera? Eller vill du kanske bara ha det där lilla extra efter att hunden har varit här på semester? Bara säg till så hjälper vi till! Första kloklippningen kostar 500 kr med tillhörande rådgivning, därefter 300 kr/tillfälle.